Egy gyors bemutatkozó

Szolgáltatások

/ 01

Mikor Hívj minket?

Röviden: bármikor!

Legyen szó legénybúcsúról, privát estről, vagy akármilyen egyéb alkalomról, hostesseink rendelkezésedre állnak, hogy dekoratív jelenlétükkel minden pillanatot szebbé derítsenek. 

Professzionális party hostess szolgáltatásunk nem csak Budapestre, hanem az ország egész területére, továbbá bármely külföldi nagyvárosba is megrendelhető.

Olyan ügyfeleknek ajánljuk, akik szeretnének egy igazán exklúzív élményt maguknak gyönyörű, kedves, intelligens és figyelmes lányok társaságában, de nem szeretnének felesleges köröket futni az ismerkedéssel, vagy órákig unottan támasztani a pultot, mire valakivel szóba tudnak elegyedni.

A party hostessek biztosításán túl ügynökségünk vállalja a teljes este leszervezését. Asztalfoglalások, program szervezés, különsoros bejutás, VIP asztalok, utazások esetében szállásfoglalás, sofőrszolgálat, a határ a csillagos ég!

 

Természetesen minden megkeresésnél első számú prioritásunk az igényes szolgáltatásnyújtáson felül a diszkréció! Ügyfeleinkhez érkező társaságok nem készítenek a munka ideje alatt semmilyen felvételt, és titokban tartanak minden részletet.